Andalucia Online endres til iGranada

Denne bloggen går over til å fokusere på provinsen Granada, som jo ligger i Andalucia. Bloggen får da nytt navn og blir hetende iGranada. For deg som vil vite mer om Granada og se bilder i høy oppløsning, som du fritt kan laste ned, klikk på pekeren under for å komme til iGranada.

Klikk her for å komme til iGranada

iGranada

iGranada

Andalucía

Andalucía er den største autonome regionen i Spania og består av 8 provinser; Almería, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga og Sevilla.

Interaktivt kart

Flypassasjer bloggen

Hvis du skal reise til spania med fly, er dette bloggen for deg.

--- Flypassasjer ---

God dag, vi er fra seguridad social.

Dersom du bor i Spania og får besøk på døren av hyggelige velkledde menn som oppgir seg for å være fra seguridad social, så lukk straks igjen. Disse svært gode skuespillerene spesialiserer seg på utlendinger som ikke snakker så mye spansk, og hevder at de er fra seguridad social (trygd) og at de skal kreve inn ubetalt trygd for utlendinger. De skal visst være ganske troverdige og ha en masse skjemaer. Det er forøvrig flere typer besøk man kan få. Postbud som skal levere en pakke i oppkrav, andre som skal lese av en eller annen måler og igjen andre som skal sjekke slangen til butan beholderen din. Til slutt har vi også mormoner fra USA, men disse er faktisk ekte. Så om du befinner deg i ett eller annet bortgjemt hjørne i Andalucia, se nøye etter hvem du slipper inn. Er det tvil, så er det ingen tvil.